ELÄINTEN VIIKKO 2018 / VÄHÄVARAISTEN LEMMIKINOMISTAJIEN TUKEMINEN! HAKUAIKAA JATKETTU!!!

VÄHÄVARAISTEN LEMMIKINOMISTAJIEN ELÄINTEN VIIKKO 2018

Sey Ylivieskan Seutu ry järjestää yhteistyössä Eläinklinikka Nivel Oy:n kanssa kampanjan, jossa tukea suunnataan yhdistyksen toimialueella asuville vähävaraisille lemmikinomistajille, jotta nämä voisivat tuoda lemmikkinsä eläinlääkäriin lemmikin tarvitsemaan toimenpiteeseen.

Tuki on suuruudeltaan 60 euroa / lemmmikki.

Vähävaraisilla tarkoitetaan työttömiä, opiskelijoita, eläkeläisiä tai muita taloudellisesti huonommin toimeentulevia henkilöitä.

Avustus haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta käy ilmi perustelut, miksi tukea tarvitaan ja minkä toimenpiteen lemmikki tarvitsee.

Hakemukset lähetään joko sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai perinteisellä kirjeellä osoitteeseen SEY Ylivieskan Seutu ry, Riekkotie 5, 84100 YLIVIESKA.

Tukihakemuksen tulee olla perillä yhdistyksellä lokakuun 2018 loppuun mennessä!

Sey Ylivieskan Seutu ry käsittelee tulevat hakemukset ja valituille ilmoitetaan tuen saamisesta henkilökohtaisesti.

Tukea saavat henkilöt varaavat sitten itse oman aikataulunsa mukaan ajan toimenpiteeseen Eläinklinikka Nivel Oy:ltä (Toritie 8, 85500 Nivala) ja aikaa tuen käyttämiseen on vuoden 2018 loppuun. Tukisummaa ei voi vaihtaa rahaksi tai siirtää jollekin toiselle henkilölle, jos se jää jostakin syystä käyttämättä.

 

SEY Ylivieskan Seutu ry